Otsikko

Hyväksytty Mailattaret ry hallituksen kokouksessa 21.11.2018

Mailattaret pyrkii seurana järjestämään kaikille juniori-ikäisille pesäpalloilijoille sellaisen tavan harrastaa lajia, mikä parhaiten vastaa pelaajan tavoitteita. Seura pyrkii tarjoamaan tavoitteellisesti harjoitteleville junioreille olosuhteet kehittyä pelaajina ja urheilijoina sekä antamaan mahdollisuudet myös rennompaan harrastamiseen.

Harjoitusryhmät ja joukkueet pyritään rakentamaan niin, että jokaiselle nuorelle pelaajalle löytyy omaa taito- ja sitoutumistasoa vastaava harjoitteluryhmä ja joukkue.

Pelaajan iästä riippumatta seura hyväksyy myös monilajisuuden. Tarvittaessa valmentajat suunnittelevat yhdessä urheilijan kanssa harjoittelua niin, että pesäpallon ja muiden lajien harrastaminen on mahdollista yhdistää.

B-TYTÖT

Tyttöjen superpesis on kilpaurheilua ja joukkueessa olevilta edellytetään sitoutunutta harjoittelemista ja urheilullista elämää. Joukkueen harjoitusryhmä ja ottelukokoonpanot nimetään kilpailullisin perustein. Niille B-ikäisille pelaajille, jotka eivät tule nimetyksi tyttöjen superpesiksen harjoitusryhmään tai otteluun, pyritään järjestämään mahdollisuus harjoitella seuran muissa harjoitusryhmissä ja pelata muissa joukkueissa.

C-TYTÖT

C-tytöille pyritään mahdollisuuksien mukaan järjestämään mahdollisuus valita kilpapolku tai harrastepolku. Kilpapolulla edellytetään sitoutumista tavoitteelliseen päivittäisharjoitteluun, harrastepolun valinneilla harjoituskertoja voi olla vähemmän.

Kaikille pelaajille taataan kauden aikana riittävästi ja säännöllisesti peliaikaa myös ulkokentällä, mutta C-tyttöjen SM-karsinnan ja nuorisoleirin kilpasarjan otteluihin kokoonpanot valitaan kilpailullisin perustein. Kaikille pelaajille pyritään kauden aikana takaamaan riittävästi ja säännöllisesti peliaikaa myös ulkokentällä.