Tervetuloa tekemään pesäpallohistoriaa Mailattarien kanssa!

Mailattaret pelaa historiallisesti ensimmäistä kauttaan Naisten Superpesiksessä kaudella 2022.

Vuosi on myös suomalaiselle pesäpallolle merkittävä juhlavuosi, sillä upea kansallislajimme juhlii 100-vuotista juhlavuottaan.

Hankkimalla Mailattarien kausikortin varmistat pääsyn kaikkiin Mailattarien kauden 2022 runkosarjan kotiotteluihin, ja samalla liityt kanssamme matkaan kaudelle, joka on taatusti täynnä upeita ikimuistoisia urheiluhetkiä!

Tervetuloa seuraamaan Suomen energisintä naispesäpalloa, tervetuloa Mailattarien matkaan!

Kausikortti 120 €
Kausikortti eläkeläinen 90 €
Kausikortti opiskelija 75 €
(hintaan sis. palvelumaksu)

Tervetuloa seuraamaan Suomen energisintä naispesäpalloa, tervetuloa Mailattarien matkaan!


Viralliset kausikortit voitte noutaa keväällä 2022, viikolla 18 NetTicketin toimistolta Suvilahdessa (Harstadinkatu 4, 65350 Vaasa). Mikäli kausikorttia ei ole noudettu niin se toimitetaan Mailattarille ja voidaan noutaa ottelun lipunmyyntipisteestä pesäpallostadionilta.
Kausikortissa on ostajan nimi. Mikäli kausikorttiin halutaan toinen nimi on tästä ilmoitettava "Lisätietoja tapahtumanjärjestäjälle" -kentässä ostettaessa.

Valitsemalla toimitustavaksi Posti (+5€) niin kausikortti postitetaan sinulle seuraavana arkipäivänä lahjakorttikuoressa. PDF-lipussa, tekstiviestissä ja lipussa on sama viivakoodi kuin kausikortissa eli myös sillä pääset otteluun.