Ladyt

Ladyt treenaavat rennolla mielellä myös kaudella 2024,

lämpimästi tervetuloa mukaan kaikki naiset!

Treenit torstaisin kello 18 Rantakentällä (Stadionin takana). Mikäli halukkaita ja innostuneita, voidaan pitää vielä toiset treenit esim. verkolla lyöden

Harrastepesäpalloa naisille!

Ladyt ovat saaneet alkunsa syksyllä 2006, kun muutama aktiivinen pesisäiti päätti aloittaa oman harjoittelun. Alkuun syksyllä muutamat treenit ja keväällä 2007 saman into jatkui. Sana kiiri ja uusia leidejä liittyi runsaasti mukaan harrastamaan. Syntyi Vaasan Mailan Ladyt (...vuodesta -17 Ladyt ovat olleet osana Mailattaria).

Pienimuotoisesta porukasta on vuosien varrella muodostunut vahvasti toimiva lady-pesis joukkue. Vaihtuvuutta tapahtuu toki joka vuosi, jonka vuoksi joukkoon mahtuu aina lisää naisvahvistusta.

Treenaamme ja pidämme kunto yllä hauskalla tavalla läpi vuoden. Treenit pidetään kerran tai kaksi viikossa, arki-iltaisin. Kesäisin pelaamme mahdollisuuksien mukaan esim. Pohjanmaan pesiksen Lady Pesis-piirisarjaa (ei kaudella 2024) ja jos tarpeeksi innostuneita niin osallistumme syyskuussa järjestettävään Turun valtakunnalliseen Lady-Pesis turnaukseen.

Jos et ole vielä porukassa niin lähde rohkeasti mukaan kokeilemaan! Muuta vaatimusta ei ole kuin 18v. ikäraja ja hurtti huumori. Kausimaksu on vain nimellinen ja katsotaan kauden kulujen mukaisesti.

Ota yhteyttä:

kangasniemi.marianne@gmail.com/ Fb: Vaasan Mailattarien Ladyt