rollot 2024 & mailattaret

Vaasassa järjestetään 7.-12.6.2024 Suomen suurin vuosittainen uintiurheilutapahtuma Rollot 2024. Rolloissa uidaan 10-13v uimareiden ikäkausimestaruuskilpailut, mutta vietetään uimareiden kanssa myös ylikivaa Rollo-leiriä, johon kuuluu erilaisia leirirasteja.

leiriottelu ma-iltana

Leiriohjelmaan kuuluu naisten Superpesiksen Rollo-ottelu maanantai-iltana 10.6.2024, kun vaasalainen Mailattaret saa vastaansa sarjanousijan Pöytyän Urheilijat. Pesäpalloliiton Kunnarikettu vierailee ottelussa ja lapsille on tauolla luvassa hauskaa pesisaiheista ohjelmaa.

Rollo-ottelussa kohtaavat myös entiset Rollo-uimarit, kun Mailattarien Petra Äkkinen (vas.) ja Pöytyän Urheilijoiden Emma Mustonen (oik.) pelaavat vastakkain. Uintiuransa aikana Petra on edustanut Vaasan Uimaseuraa ja Emma Lapuan Virkiää.

leirirasteilla pesistä

Mailattarien leirirasteilla pääset kokeilemaan Suomen kansallispeliä pesäpalloa! Toimintaa järjestetään kolmella rastilla: ykköspesä, kakkospesä ja kolmospesä.

Ykköspesä: tarkkuus- ja nopeusheitto tutkan kanssa

Kakkospesä: pikajuoksu ajanotolla, syöksyharjoittelu ja pesäpallosyötöt syöttölautaselle

Kolmospesä: polttopallo pehmopalloilla

petran terveiset rollo-leiriläisille

Mailattarien Superpesispelaajan, entisen Rollo-uimarin Petra Äkkisen terveiset Rollo-leiriläisille:

  • Ui kisoissa kuin raketti! Tällä valmentajan ohjeella Petra itsekin hurjasteli ekoissa Rolloissaan.
  • Nauti Rolloista! Vaikka ennätykset ja aikaparannukset kisoissa ovat huippuhienoja juttuja, jälkikäteen tulee eniten muisteltua kavereiden kanssa Rollo-leirin aikana koettuja kivoja juttuja, kuten viestikarnevaalia, diskoa ja oheisohjelmaa.
  • Kokeile uusia juttuja! Kun arki täyttyy omien lajien treeneistä, on Rolloissa kivaa kokeilla uusia lajeja leirirasteilla. Ja muista testailla myös uusia jäätelömakuja uimahallin takana pesäpallostadionilla olevalla Mailattarien jäätelökioskilla!

Petra GP 2016

Harjoituspeli Mailattaret - Kirittäret 4.5.2024